Pavo SpeediBeet on korkealaatuinen kuitu, joka auttaa suolistoa pysymään terveenä. Se on valmistettu sokerijuurikasleikkeen sokerittomasta kuituosasta eikä sisällä mitään lisäaineita.

Rehuun ei ole lisätty myöskään melassia!

Juurikaskuitu on prosessoitu patentoidulla menetelmällä, ja tuloksena on nopeasti - 10 minuuttia - liukeneva rehu sekä kuumassa ja kylmässä vedessä. Nopea, kätevä ja terveellinen kaikille hevosille!

Pavo SpeediBeet ei sisällä tärkkelystä ja sen sokeripitoisuuskin on vain 5%. Tämä tarkoittaa, että se on ihanteellinen rehu kaviokuumeherkille hevosille. Olemmekin ylpeitä että rehu on saavuttanut hyväksynnän Lamitits Trust -listaan!

Pavo SpeediBeet sisältää suuren määrän pektiiniä, jonka sulavuus on vielä parempi kuin normaalin karkearehuista saatavan kuidun. Siksi SpeediBeet on fantastinen lähde hitaasti vapautuvalle energialle, eli rehu sopii täydellisesti myös kilpahevosille. Pektiinillä on prebioottinen vaikutus, joka tarkoittaa että kuidut tukevat tervettä bakteerikasvua suolistossa. Tämä on ensiarvoisen tärkeää hyvin toimivalle ruoansulatukselle.

SpeediBeetiä voidaan syöttää joko muun rehun rinnalla tai sillä voidaan korvata osa korsirehusta kokonaan.

Pavo SpeediBeet luokitellaan karkearehuksi eikä se sisällä lisättyjä vitamiineja tai kivennäisaineita. Jos Pavo SpeediBeetiä käytetään korvaamaan osaa korsirehuista, suosittelemme lisäämään esim. Pavo SummerFit keksin tai puolikkaan päiväannokseen täydentämään vitamiinit ja kivennäisaineet.

Tärkeitä ominaisuuksia

Pavo SpeediBeet sopii ruokavaliossa mm. seuraaviin ongelmiin:

  • Kaviokuume, EMS, insuliiniresistenssi - pienempi fruktaanitaso kuin heinällä tai ruoholla
  • Huono yleiskunto
  • Seniorit, huono imeytyminen tai huono hampaat - korvaamaan osittain karkearehua
  • Kilpahevoset - hitaasti vapauttaa energiaa ja nesteyttää suolistoa
  • Nirsot - erittäin maittavaa
  • Suolisto-ongelmaiset - Lisää rehumassan kuitupitoisuutta, sitoo nestettä ja sulaessaan hoitaa entsyymitasapainoa sekä toimii suoliston mikrobistolle energialähteenä
  • Vatsahaavasta tai sen uhasta kärsivät hevoset - Stressin tai voimakkaan väkirehuruokinnan aiheuttamat suolisto-ongelmat
Säkki 15kg (lava 525kg)

Säilyvyys 12kk

SoveltaminenLitrapaino 520g

Sisältö

Melassiton sokerijuurikaskuitu

Säkki

Säkkikoko 15 kg

Vakuustodistus

Energia 0,83
Energia 12,0 MJ/kg
Sulava raakavalkuainen 4,2 %
Raakavalkuainen 10,0 %
Raakarasva 0,7 %
Raakakuitu 16,0 %
Raakamineraalit 9,0 %
Sokeri 5,0 %
Tärkkelys 0,0 %
Lysiini 3,2 %
Metioniini 1,5 %

Mineraalit

Kalsium 0,7 %
Fosrfori 0,1 %
Natrium 0,24 %
Kalium 1,14 %
Magnesium 0,3 %

Kestävyys

Säkkikoko 12 mth

Ruokintaohjeet